Even een paar weken in spanje geweest

Even in Spanje geweest even de accu bij laden .

Mijn duiven zijn netjes verzorgt door duiven vriend Marchel v.Dijk en zijn vrouw Sandra elk jaar kan ik weer een beroep op hun doen is totaal geen probleem ,ik wil niet dat hij de hokken schoonmaakt gewoon schoonwater en voeren Marchel heeft last van zijn longen en wil ik niet dat hij de hokken schoonmaakt dat doen ik wel als ik terug kom .Marchel en Sandra dank jullie weer voor de goede verzorging.

Mij duiven zitten goed in de rui en zien er perfect uit morgen doen ik de duiven even een bad geven wand dat vind ik wel belangerijk iedere week krijgen mijn duiven op de vaste dag in dit geval de zondag ik sla dit nooit over en de duiven zijn dat ook gewend en goed op letten dat de duiven de rui goed gaan doorlopen wand dat is toch wel een eerste verijste wandt duiven die niet goed door de rui heen lopen worden meteen verwijderd van mijn hokken .Ik probeer mijn duiven wel af en toe in de hand te nemen om te kijken of de duiven niet te zwaar gaan worden ik laat mijn duiven nu niet meer uit en wacht tot de grote rui voorbij is en daarna mogen mijn duiven weer los .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.