Even een pauze

Voor mijn zelf heb ik een besluit genomen ik neem even rust ik hou mijn duiven wel aan maar ik zal ik mijn duivenbestand flink gaan inkrimpen even niks en kijken hoe ik het allemaal zal gaan doen want zoals het nu gaat is voor mijn dik beneden mijn niveau.

Ik blijf natuurlijk mijn verhalen schrijven op mijn colum dat vind ik leuk en heb daar veel plezier in ,nu gaan ik is kijken op mijn gemak wat ik nu echt wil en waar ik mijn energie in kwijt kan raken .Ik heb wel een nieuwe hobby gevonden en dat is fietsen , man ik fiets de hele wereld in het rond elk weekeinde fiets ik gemiddeld 150 km en je ziet van alles om je heen ik wist niet dat Nederland zo mooi was alleen al Flevoland wat een natuur ik wist niet dat dit zo groot en uit gebreid was .

Wat ik wel merk er is wel meer dan alleen maar de duivensport ik zit nu al 50 jaar in de sport en ik moet eerlijk zijn het is een geweldige hobby, ik heb veel mensen mogen ontmoeten waar onder  ook de grote kampioenen overal ben ik geweest op vele hokken heb ik goeden duiven in mijn handen gehad en alleen als ik daar al aan terug denk geweldig had ik echt voor geen prijs willen missen ,en nog zijn daar liefhebbers van die al meer dan 50 jaar bij de kampioenen vliegen en voor geen goud de sport vaarwel willen zeggen en voor deze mensen maak ik een hele diepe buiging.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Even een pauze

 1. Jacco van grol zeggen:

  Tja henk,
  Ik begin ook voor de 6de of 7de keer opnieuw.
  Je kent nu de situatie .
  Ik denk dat ik best krankjorum ben om zovaak opnieuw te beginnen maar het zit nu eenmaal in mijn bloed, ik kan het gewoon niet los laten ( wel geprobeerd )
  Vanaf mijn geboorte waren er al duiven en nu 43 jaar later nog steeds.
  Je moet doen waar je je goed bij voelt en wat minder duiven hebben en wat minder kweken is ook niet erg, je kan de lat hoger leggen en je geniet er nog steeds van .
  Het zit niet in de aantallen.
  Het goede is veel. Zonder goede duiven doe je niks en 50 goede duiven op een hok kan gewoon niet. Er zijn maar een paar toppers en wat bruikbare .
  Meeste is toch afval.
  Mes er goed door .
  Persoonlijk zou ik streven naar jaarlijks 50% jaarlingen zo hou je het mes scherp.
  Succes topper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.