Even een vraag

Robbin Richter die korft altijd mijn duiven in en hij zei tegen mijn je duivinnen die zijn beter dan je doffers ennals hij dat zegt neem ik dat ook gelijk aan .

Op de vlucht van uit Duffel waren de eerste twee dan wel doffers maar voor de rest waren het inderdaad mijn duivinnen die goed aan kwamen en lieten de doffers het inderdaad een klein beetjes afweten .Ik stuurde Robbin even een berichtje en melden hem dat hij inderdaad gelijk had wat betreft mij duivinnen maar hij vertelden mijn meteen dat dat bij hem verleden jaar ook zo was en dat ik mijn zeker niet moest druk maken en daarom ik bedankte hem voor de  informatie .

En zo zie je maar weer hoe leuk het is om gewoon even contact te zoeken en dan krijg je netjes andwoord en laat ik eerlijk zijn Robbin is gewoon een top melker geworden en ook zeker een man met gevoel voor de duiven .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.