Even geen contact

Laten wij duivenmelkers even verstandig zijn en proberen om zoveel mogelijk het contract met elkaar te beperken om zo het mogelijk overbrengen van het Coronavirus te beperken.Nu het duivenseizoen misschien wel behoorlijk op de toch komt te staan heb ik besloten om de voorbereidingen van mijn duiven wat te gaan terug brengen het heeft nu volgens mijn geen zin om mijn duiven naar een bepaalde hoogte van hun conditie te gaan brengen en daarom heb ik besloten om de training van mijn duiven wat terug te gaan brengen naar een keer per dag ik laat mijn doffers dan ook alleen nu smorgens uit.Ik ben nu ook bezig mijn duivinnen te laten uit vliegen op hun nieuwe verblijf en ik moet zeggen dat de duivinnen het nadat ik ze drie keer los te hebben gehad het goed doen en op een enkeling na komen de dames allemaal terug op hun nieuwe verblijfplaats en ik probeer dan ook mijn aandacht nu wat meer op mijn duivinnen te richten omdat bij hun wel de conditie wat om hoog kan want bij mijn staan de doffers altijd voor op ik vlieg namelijk niet met mijn duivinnen zij zitten altijd tijdens de vluchten vast en dat is mijn verleden jaar best slecht bevallen de jaren daarvoor liet ik mijn duivinnen altijd trainen en kwamen ook zij elke dag gewoon los en daarom heb ik dit jaar een nieuwe ren voor hun laten maken zodat de duivinnen gewoon los kunnen vliegen en tot nu toe bevalt mijn dat goed .Het vliegen met mijn duivinnentjes heb ik eigenlijk nooit gedaan ik ben meer een doffer man en dat terwijl andere liefhebbers wel met hun duivinnen vliegen en dat ook geweldig doen zelf  ben ik van mening dat het ten koste gaat van mijn doffers ik wil namelijk dat als de duiven op de vluchten zijn en dan thuis komen dat er ook bij thuiskomst altijd een duivin of doffer voor hun klaar zit en dat is dan ook de reden waarom ik namelijk niet met beiden geslachten tegelijkertijd wil vliegen .Mijn jongen duiven beginnen al aardig in het rond te vliegen en vandaag was ik na het binnen halen van mijn jongen duiven er daar drie van kwijt ik zag ze nergens zitten een jong daarvan was een bonte deze was de dag daarvoor ook al weg gebleven maar kwam savonds toch weer naar huis terug nadat ik de jongenduiven naar binnen had gehaald lied ik gelijk mijn duivinnen uit . En nadat dat deze een uurtje hadden getraind zag ik dat de twee jongenduiven daar tussen zaten dus nog eentje te gaan en ja hoor dat was weer dat bontje maar nu is deze is helaas niet thuis gekomen dus ik hoop dan maar dat hij morgen in de ochtend als ik mijn doffers heb uit gelaten hij er dan maar tussen zit we wachten het af en gaan het zien .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.