Even geen duiven praatje

Vandaag even geen duiven praat maar even lekker een dagje naar Maastricht lekker even met Loes op stap wel jammer het weer zit niet erg mee regen en nog eens regen maar dat mag de pret niet drukken we maken er gewoon een leuke dag van soms moet je dat gewoon even doen Loes werkt heel hard en ik ben ook de hele week druk dus dit komt lekker van pas even een dagje weg even helemaal niks hoeven doen geweldig alleen maar leuke dingen doen lekker eten en overal even naar binnen toe je weet hoe de dames zijn winkel in en winkel uit en geloof mijn je bent gesloopt aan het einde van de dag maar je doet het wel met zijn twee├źn en dan te bedenken dat Loe en ik al 45 jaar samen zijn we zeggen nog tegen elkaar wat gaat de tijd toch snel al zo lang samen en we doen ook alles samen .De laatste jaren helpt Loes mijn steeds meer met mijn duiven en zij houd voor mijn alles bij wat met de duiven te maken heeft en ik zie ook dat ze zelfs de duiven uit haar hoofd kent dan zegt ze dat is toch de 70 of de 49 ik vind dat knap en het heeft wel wat man en vrouw die de duivensport samen doen het komt ook door Loes dat ik de sport nog blijf doen anders had ik de handdoek al lang gegooid dus gewoon door gaan met de sport en zoals je ziet zo kan het ook .Maar nu even terug naar de dag we hadden veel regen maar me hebben wel een top dag gehad .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.