Even goed nadenken

Op dit moment ben ik aan het denken wat ik nu wil gaan doen op dit moment heb ik in mijn duivenhokken hokken 30 doffers en 30 duivinnen zitten en ik weet daarvan moeten nog zes doffers en zes duivinnen van weg en dan nog denk ik waarom niet terug naar 12 doffers en 12 duivinnen ik hen in het verleden altijd met alleen 12 doffers gevlogen en dat ging gewoon goed en nu is dat in de loop van de jaren verdubbeld en ik moet natuurlijk wel eerlijk tegen mijn zelf zijn .Je wordt ook een dagje ouder en ik ben nog heel druk met andere dingen die ook al mijn aandacht moeten hebben en dat zal dus betekenen dat ik nog 24 duiven moet gaan weg doen als ik wat meer tijd wil gaan over houden wand nu gaat bijna al mijn tijd naar de duiven  in de wintermaanden valt het wel mee dan kan ik eigelijk alles doen wat ik wil maar zodra het nieuwe duivenseizoen gaat beginnen dan moet alles weer op tijd en daar kom ik vaak door in de problemen en dat is wat ik eigenlijk wil gaan veranderen.

En hoe doe je dat dan je gaat het hok en pakt 24 duiven en dat is het is datveerlijk tegenover je duiven nee dus een moeilijk besluut waar ik al weken mee bezig ben en ook wel wakker van kan gaan liggen . Maar dat ik wat moet doen is wel zeker ik wil gewoon terug naarveen kleiner hok bestand en voorvde korte vluchten heb ik niet meer duiven nodig en moet ik het met 24 duiven deze vluchten gewoon kunnen gaan afwerken maar ik heb nog even de tijd en wil in dit geval geen overhaaste beslissingen gaan nemen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.