Even heel iets anders

Volgens mijn zitten er heel veel mensen in Nederland op Markplaats om hun spulletjes te verkopen om zo wat centjes bij te verdienen en ik dacht bij mijn zelf laat ik dat ook eens gaan proberen en zo gezegd en zo gedaan geweldig wat een verrassing was dat voor mijn je kan er echt alles te koop aanbieden en binnen een paar minuten wordt er al geregeerd wat kost het en wat wilt u daar voor hebben dat is geweldig ik plaats wat spullen met netjes een prijs daar bij dit wil ik er graag voor hebben oké dat is goed mag het ook voor wat minder mijn antwoord dit is echt de prijs en dan is het stil heel stil en dan komt de volgende en dat gaat zo dan de  gehele dag door.Ik heb nog nooit in mijn leven dit mee gemaakt wat een dom volk zijn die gasten geloof mijn ik gooi het liever gewoon weg dan dat ik dit nog een keer zal doen wat een zielige mensen zijn dat en dom niet te geloven nee voor mijn geen marktplaats meer ik heb wel wat beter te doen mijn advies aan al die mensen gaat u bij het grofvuil werken dan kan je de hele dag zoeken naar spullen die voor niks zijn maar let wel goed op er kan wel hier en daar een lichte beschadiging aan zitten.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.