Even in het kort

De duiven kunnen aankomende vrijdag worden in gekorft dat is een goed bericht dus de gekte slaat nu al toe en dan moeten wij nog gaan beginnen de gekste verhalen hoor je de een weet het nog beter als de ander ik volg gewoon de berichten van mijn vereneging op dan weet ik zeker dat het goed gaat komen en dat zal iedereen gewoon moeten gaan doen .Mijn duiven zijn op de goede weg zaterdag weer weg gebracht nu even naar Meer net voor de grens met Belgi├ź voor mijn duiven is dat honderd kilometer en alles weer netjes thuis gekomen dus dat zit wel goed .Met de jongenduiven gaat het ook de goede kant op trainen goed alleen ben ik er elke dag wel een of twee kwijt verleden week drie op een dag was ik niet blij mee maar vandaag kwam een jongenduif terug maar nu net de duiven binnen gehaald en weer twee duifjes niet thuis gekomen ik hoop dat het niet zo door zal gaan wand dan ben ik snel los van mijn jongenduiven en dat is volgens mijn niet echt de bedoeling maar dat is iets wat je niet in de hand hebt de duiven moeten trainen en dan weet je als de duifjes goed zijn dan gaan ze aan de haal komen andere duiven tegen en dan kan het gebeuren dat zij daar mee mee gaan maar laten wij hopen dat ook zij weer terug kunnen keren op het hok.Ik wil zeker even het volledige bestuur van mijn vereneging bedanken voor al het goede werk wat er wordt verricht en ik weet dat zij daar heel druk mee zijn dus Heren bedankt .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.