Even in het kort

Ik volg al jaren lang duivenmelker Egberts Theunis een top melker elk jaar staat hij bij de in mijn ogen zeker een  grootmeesters maar dat geld voor veel duivenmelkers in Nederland elk jaar staan de mannen weer op de hoogst treden en daar neem ik mijn pet dan ook voor af .

Maar wat ik vervolgens op de column van Egberts Theunis lees dat was het stukje wat hij op zij site had geplaatst nadat ik het had gelezen kon ik de beste man best begrijpen hoe is het in godsnaam mogelijk dat je duivenmelkers waar bij je voornemens hebt om te gaan controleren of deze zich wel aan de regels houden hun duiven niet hebben voorzien van verbodenmidelen het moet toch niet gekker gaan worden wat zijn dat voor amateurs je gaat toch ook niet bij een inbreker aanbellen met het verhaal luister beste man houd er wel rekening mee dat je binnen nu en een paar dagen controle gaat krijgen of je geen gestolen spullen in je huis hebt wat denk je dat de beste man zal gaan doen wachten op de controle wat denk je nu zelf ik dacht het even niet toch die zegt heel erg bedankt voor de tip en brengt zo snel als hij kan zijn spullen even of bij een vriend , maar in dit geval zijn de opa en oma of de schoonmoeder de goede plekken om het gestolen spul even daar te pakeren .En nu de conclusie van dit verhaal is dat moet je maar  zelf gaan in vullen maar ik begrijp donders goed wat Egberts Theunis hier mee bedoelt als je dan de doping wilt gaan aan pakken moet je het zeker niet op deze manier gaan doen .

En wat krijg ik vandaag thuis bezorg twee prachtige duivenmanden met een briefje daar bij van je onbekenden sponsoren ik dacht waar slaat dit nu weer op ik denk wie flikt dit ik kijk nog even om mijn heen waar de beste postbezorger naar toe loopt ik denk dat is zeker van de postcoden loterij een troost prijsje maar niets van dat alles en tot op de tijd van nu weet ik het nog niet maar ik wil deze genen zeker bedanken dit moet van een echte vriend komen dat kan niet anders en gelukkig heb ik nog zeker wel wat echte vrienden om mijn heen veel dank wie jullie ook zijn .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.