Even in het kort

Wat ik eerder vertelden over de winterkweek zoals ik al vertelde heb ik daar geen succes mee gehad in de jaren dat ik met Robby Boesten samen vloog dus heb ik daar nooit meer aan gedaan wat ik wel even wil vertellen is dat Robby een van de beste duivenmelker in zijn tijd was wat kon die man spelen met de duiven hij kon zich meten met de allerbeste duivenmelkers uit Nederland een groot kampioen in mijn ogen een van de betere  in nederland van hem heb ik dan ook heel veel geleerd ik heb zelf nog zijn duiven in mijn eigen duiven stam zitten top duiven waren dat en zijn dat nog steeds jammer dat hij is gestopt met de duivensport maar zo zijn er wel meer die zijn gestopt neem ook maar even Ronald heeze uit laren ook een van de betere duivenmelker van Nederland gelukkig heeft hij nog wel zijn duiven zitten maar kan om gezondheidsredenen niet meer mee spelen jammer echt een gemis in de duivensport gelukkig is hij nog wel steedts betrokken bij alles wat er in onze vereniging gebeurt dat is mooi zo blijft je toch op de hoogte van alles wat er in de duivensport speelt en je kan hem altijd om raad vragen Ronald is ook een liefhebber die andere wel wat raad kan geven en dat is altijd top dat een top melkker jou nog advies kan geven .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.