Even naar Hatty roest zaterdag

Zaterdag rij ik even naar Hatty en Adriaan Roest om een jongenduiven op tehalen die ik nog te goed had van verleden jaar .Ik vind het ook leuk om weer even naar zijn duuven te kijken en hoe het bij hem met de kweek is gegaan altijd leuk .Wat ik wel weet dat is dat Hatty weer op de voorjaarsbeurs in Houten was met zijn eerste ronden jongenduiven en ook deze waren weer zo verkocht .

Vandaag heb ik de duiven niet uit gelaten het weer was gewoon te slecht en vooral de harde  wind daar ben ik altijd wat huiverig voor en daarom de duiven binnen gehouden en dan kijk ik morgen wel of het weer beter is en wat ik kan zien is dat het weer in de aankomende dagen beter gaat worden minder regenen en ook warmer ,en dat moet ook wel wand volgende week vrijdag is het inkorven voor de eerste dracht en dan zit je niet te wachten op onstabiel weer .

Mijn jongenduiven ben ik toch maar gaan verduisteren ik wou dat eerst niet doen maar ik heb daar goed overna gedacht en toch besloten om het wel te gaan doen en de jongenduiven doen het echt goed worden nu wat bijdehand en zitten zelfs al op mijn schouder en als ik dan kijk dan zie ik die koppies van ja baas wij vinden jou gewoon leuk .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.