Even naar Zwartsluis geweest

Vandaag even bij Henk vd linde langs geweest in Zwartsluis om mijn schapjes op te halen die ik had besteld en zoals gewoonlijk zag het er weer prima uit denk nu niet dat je zomaar daar weg komt nee daar moet je toch wel een klein uurtje voor uit trekken en je weet natuurlijk wel waarom het gaat duiven en nog eens duiven lekker even bij kletsen altijd leuk. Henk zelf is in zijn afdeling  een van de te kloppen mannen daar en ook nu was hij weer goed bezig met zijn duiven op de dagfond met de jongen gaat het wel maar zo zegt hij zelf de top is er niet en hij weet niet waar dat aan licht maar over het algemeen is hij te vreden. Wij hebben afgesproken dat hij wat jongenduiven komt halen bij mijn om toch wat meer snelheid in zijn stam te krijgen hij komt te kort op de kortere vluchten leuk ik zeg doen we we houden contact ik pakte mijn spullen en nam afscheid van Henk en zijn vrouw lieve mensen. En als je nu spullen wilt kopen moet je daar zeker even een kijkje gaan nemen je kijkt dan even op de site Van der linde Duivenbakken Zwarsluis .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.