Even niet

Nee dit weekend even geen vluchten het weer laat het nu niet toe en nogmaals een goede en  juiste beslissing .Vandaag liet het weer zich weer van zijn goede kant zien een lekker zonnetje en de wind nam in kracht wat af .ik had helaas niet de tijd om mijn duiven even een stukje te kunnen gaan weg brengen maar als het weer het toe laat zal ik zeker mijn duiven even gaan weg brengen maar dan moet het weer wel goed zijn .

De jongenduiven trainen lekker ondanks het slechte en koude weer doe ze vlink hun best en de jongenduiven hebben nergens last van en het lijkt wel of het weer hun niets uitmaakt zelfs in de sneeuw en hagel van de week trainde de duiven ook goed en nu maar hopen dat het ook zo blijft wand met de jongenduiven weet je het nooit het kan zo van de eene dag anders zijn .

Ik zag een mail van Harrold Calis langs komen en ik moet zeggen goed gedaan man dat was geen eerlijk spel ik ben blij dat je dit hebt gedaan.

Onderstaand de mail van de heer Calis


Geacht bestuur van PV Soest,

Een aantal maanden geleden kwam ik er via via achter dat u een aantal leden had aangenomen uit Amersfoort. Ik heb toen de voorzitter van PV Soest meteen een whatsapp bericht gestuurd met de mededeling dat het natuurlijk niet de bedoeling kan zijn dat deze leden in de competitie van de regio A1 meespelen. Dit is zoals toen ik ook aangegeven voor de andere leden van de regio niet eerlijk en is in mijn ogen ook competitievervalsing. Dit heeft niet alleen zeer nadelige consequenties voor de regio maar ook voor het kampioenschap voor de afdeling.

Vandaag werd ik negatief verrast dat deze leden toch in de regio A1 uitslag staan. Ik kan niet begrijpen dat het bestuur van PV Soest dit zonder overleg met de leden van PV Soest en de andere verenigingen van de regio dit heeft besloten. Ik begrijp dat volgens de reglementen van het NPO mogelijk is maar u had zich kunnen bedenken dat dit voor de leden in afdeling 7 en met name de leden van de regio A1 erg frustrerend is. Dit heeft nogmaals zeer negatieve consequenties voor de kampioenschappen en uitslagen van de regio en of afdeling. Dat u alleen aan het bestaan van uw vereniging denkt en niet aan de duivensport in het algemeen is voor mij niet te begrijpen.

De duivenliefhebbers die ik vandaag gesproken heb uit de regio waren dan ook erg verrast na het lezen van de uitslag ook zeker niet erg gelukkig (understatement) met de gang van zaken. Voor de meeste liefhebbers is de regio al erg breed en is een goede uitslag zeker niet vanzelfsprekend.

Ik hoef u toch niet uitteleggen dat de wind/ligging de uitslag erg beïnvloed en met overwegend westelijke wind de leden in Amersfoort wel erg gunstig liggen. Het is dan ook in het belang van de duivensport dat de regio niet nog breder wordt gemaakt en iedereen een redelijke kans maakt om een mooie uitslag te maken en of een kampioenschap te winnen.  Dit komt ook ten goede aan het plezier wat men beleeft aan de duivensport.

Ik wil langs deze weg het bestuur van PV Soest dan ook persoonlijk bedanken voor uw beslissing en het eigenhandig negatief beïnvloeden van de uitslagen, kampioenschappen en de beleving van de duivensport.

Met vriendelijke groet,

Best Regards,                                   

Harold Calis

www.calisracingpigeons.com

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.