Even op de fiets

Ja ik moest er nu aan geloven ,ik had een afspraak met Loes bij de fietsenwinkel ik dacht nog wat moet ik daar nu ik heb toch een fiets .Een maal binnen gekomen kwam de verkoper naar ons toeven vroeg of hij ons kon helpen ik keek naar mijn vrouw en deze zei ik kom de nieuwe  fiets voor mijn man ophalen ,ik keek haar aan en vroeg voor mijn ik heb een fiets ja dat weet ik daar staat hi zei Loes en ik zag inderdaad mijn oude fiets staan met daar naast een mooie eclectisch fiets staan en die was voor mijn zomaar een cadootje ,ik was even stil en wist niet wat ik hier mee aan moest zomaar uit het niets een nieuwe fiets dank je wel Loes .

Ik moest natuurlijk terug op mij nieuwe fiets en dat ging lekker ik keek even in het rond van jongens kijk eens mijn nieuwe fiets maar mijn aandacht ging snel over naar iets anders ik zag in de lucht een koppel duiven vliegen en even verder op een duivenhok ik stopte even om te gaan kijken en terwijl ik dat deed realiseer ik mijn dat hier Emiel woont ik zag niemand dus ik liep even om en ja hoor daar zat hij in zijn stoel ik klopte even op het raam en zag hoe hij uit de stoel sprong  ik dacht nog ik ben het Henk en niet de deurwaarder hoor hij kwam snel naar buiten toe en ik vroeg hoe het met hem en natuurlijk ook Ilse ging ja prima man alles goed en zo te zien met de duiven ook die draaiden vlink in de rondte en dan het hok dat was om door een ringetje te halen ,ik ben schoon maar bij hun niet te geloven wat netjes allemaal top top .

Vandaag lekker in de ochtend mijn duiven los gelaten en de training ging goed het zonnetje stond lekker aan de hemel dus prima vlieg weer ,ik heb samen met Loes even de jongenduiven gestempeld en gelijk alles op geschreven de jongenduiven doen het goed en ik kan niet zeggen dat ik een jong ben tegengekomen wat mijn niet in de hand aanstond.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.