Even op de vingers getikt

Gisteren lees ik op Facebook een artikel van een Belgische duivenmelker dat ze bij de beste man zijn beste kweekkoppel hebben gestolen .Ik dacht wat een pleuris lijjers waarom moet je dit doen de beste man zijn duiven weg en die klootzakken komen daat gewoon mee weg ,dus ik zet netjes een berichtje op Facebook naar de beste man dat ik dat heel erg voor hem vind en dat wat mijn betreft ze die gasten mogen dood schieten van mijn je blijft met je handen van de duiven of wat voor spullen je denkt te willen stelen bij mensen gewoon af .

De volgende dag krijg ik een waarschuwing van Facebook dat ik dat niet mag schrijven van hun dit in verband met het groffe taal gebruik en dat ze dat hebben verwijderd en dat ik het echt niet meer mag doen .Maar waar is dan nu de vrijheid van meningsuiting gebleven mag ik dan niet zeggen wat ik wil en wie kwets ik hier nu mee een paar klootzakken die denken dat ze het recht hebben om maar gewoon hun levens werk te moeten gaan stelen is dat dan normaal en ik zeg het nogmaals kom maar eens bij mijn langs .

Echt de duivensport is veranderd het draait alleen nog maar om het geld en dat is natuurlijk best te begrijpen iedereen wil graag een graantje mee pikken en maken daar ook dankbaar  gebruik van en voor de gewone man wordt het steedts moeilijker om nog aan goede duiven te komen de prijzen die de mannen vragen daar kan een gezin een maand boodschappen voor doen en de tijd van 50 euro is voor bij ik hoor bedragen waarvan ik denk oké is dat normaal ,ja het is wat de gek daar voor bied zelf denk ik dat het de liefhebbers zelf zijn die de prijzen op drijven en niemand anders en de liefhebbers die de duiven aan bieden profiteren daar van en ik kan ze geen ongelijk daar in geven .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.