Even voorstellen mijn nieuwe vriend

Ik kan mijn geen betere vriend voor stellen dan onze Paco dit is de hond van de jongens op het landje als ik langs kom ga ik Paco altijd even lekker uitlaten en als ik dat doe neem ik even de halve koektrommel met koekjes mee voor hem want dit is zijn beloning als hij netjes de grote boodschap heeft gedaan. Maar wat de mannen dan niet weten neem ik zelf ook wel een koekje of 3 voor mijn zelf mee. Ik heb vandaag even lekker bij mijn duiven gezeten en alles is even goed bekeken en ik kan me nog steeds niet voorstellen dat deze duiven elkaar zo naar het leven stonden. Maar alles is nu lekker rustig en ze zitten nu zelfs gemoedelijk naast elkaar nog steeds onbegrijpelijk maar het is zo. De kou neemt weer wat af en de sneeuw verdwijnt langzaam het is alleen jammer voor de kinderen maar dat vind ik niet zo erg. Als de sneeuw dan eenmaal weg is kan ik de duiven weer los gaan laten.  Maar tot die tijd blijven de duiven gewoon lekker binnen zitten. 

Paco
Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.