Even wat op helderen

Ik moet even wat op helderen mijn duiven vriend Jhon Bode de man die altijd lacht heet voor de duivenmelkers gewoon Jhon maar voor zijn duivenvrienden gewoon B ………… Ik hou zijn naam gewoon geheim vind ik wel zo netjes alleen als hij toestemming geeft dan pas zal ik zijn naam gaan noemen eerder niet . Maar ik moest wel even lachen in mijn zelf en ik dacht wat is dat nu heb ik in al mijn verhalen nu zijn naam steedts verkeerd genoemd en dan hij zegt daar helemaal niets van .Maar voor mijn maakt hhet niets uit hij is voor mijn eenntop kerel en een top duivenmelker en of hij nu ……. heet of ……….. ik moet ook eerlijk iets bekenen mijn naam is eigelijk sneeuwwitje maar dat vertel ik ook niemand .

Man o man wat ruien die duiven het is niet normaal het lijken wel kaal geplukte papagaaien gelukkig kunnen ze niet praten, maar het is wel goed om te zien gooi die ouwe benden er maar uit en kom maar op met het nieuwe pak .De duiven doen het goed de mest is prima de neusjes zijn mooie wit en de rennen staan de hele dag open alleen savonds gaan ze dicht ik wil niet dat mijn rennen snachts open staan de nacht is voor de rust ik wil ongedierte zo geen kans geven om in mijn hokken te komen . Overdag prima hoe meer lucht in mijn hokken hoe liever ik dat heb .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.