Even wat recht zetten

Ik ben net terug uit Spanbroek ik heb de eerste twee jongenduiven bij John Boode op gehaald en ik moet zeggen het zijn zeker in de hand weer twee prachtige jongenduiven zie de foto’s die ik plaats .Ik kreeg gelijk te horen dat het in totaal elf jongenduiven gaan worden dus geen acht ik had niet goed geluisterd, en vervolgens kreeg ik even te horen dat ik nog steedts John zijn naam verkeerd op schrijf en dan te bedenken dat ik al een paar jaar met John contact hebt hoe stom ben ik , nou heel stom dus bij deze John mijn escucces daar voor zal hopelijk niet meer gaan gebeuren en als het wel gebeurd dan geef ik jou 50 euro per keer dus …………….. opletten en zorgen dat ik geen fouten meer maak .en zijn ze mooie of niet ik kan niet wachten tot dat ik de rest kan komen ophalen. zie stamboom en dan te bedenken dat ik al verschillende duiven uit de aller beste lijnen hebt zitten .Ik zal nu moeten gaan laten zien dat deze duiven het ook kunnen gaan doen op de vluchten en zal Ik de duiven moeten gaan spelen en dat gaat dit seizoen ook zeker gebeuren en ik zal wel moeten ik heb mijn woord daarvoor gegeven bij een paar top spelers dus ik hoop dat ik het ook kan waar maken ik zal zeker mijn best gaan doen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.