Even weg

Toch even een paar dagen met Loes weg gegaan naar Zeeland het was dit jaar niet mogelijk om naar Spanje te gaan dit in verband met het negatieve advies in verband met het Coronavirus was wel heel jammer maar het is uiteindelijk een goed besluit geweest zie de ontwikkelingen die zich nu weer voor doen.Dus Zeeland het weer dat was gewoon weg top te noemen hoge temperaturen niet normaal meer dan 25 graden elke dag weer nee dat was buitengewoon goed ik heb dan ook samen met Loes veel gelopen en ook de fiets was een goed vervoer midel kilometers lopen en fietsen dat hebben wij gedaan weer even de accu op laden wand dat was echt wel nodig wand de conditie die was behoorlijk gedaald en kon op deze manier weer wat om hoog worden gebracht.Ik weet nu wat het Coronavirus met een mens kan doen het is een sloper geloof mijn maar ik heb dit samen met mijn vrouw moeten mee maken maar ik kan jullie wel dit vertellen dat gun ik echt niemand en daarom kan ik nog steeds en wil ik niet begrijpen dat het grootste deel van de mensen er nog steedts maling aan heeft en denkt het kan mijn toch niet gebeuren, nu geloof mijn het kan dus wel en ook al denk je van niet doe niet de grote egoïst uit hangen en houd je gewoon aan de regels.Vandaag gaan wij weer naar huis toe en gaan wij proberen de draad weer langzaam op te gaan pakken Loes heeft nog twee weken vakantie en kan nog lekker even genieten en rustig gaan bij komen en als alles daarna weer goed is met goede moet en hopelijk in goede gezondheid weer aan het werk gaan .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.