Even weg gebracht

Vanochtend de jongenduiven en de ouden duiven gepakt en weg gebracht naar Noordenloos het wder was prima en op de losplaats aangekomen even wachten en dan los en het vertrek  was goed ik kon kijken wat ik wilden maar ik zag niets in de auto en terug naar huis toen ik aankwam zag ik het koppel in twee ploegen aankomen en binnen vijf minuten waren de  duiven weer netjes terug op het hok en ook de duiven die ik had opgehaald waren terug .

Ik moet wel zeggen dat de motivatie bij mijn helemaal weg is en dat ik het liefst de duiven gewoon laat zitten en ik weet ik mag nog niet mopperen van de 49 zijn er nog 12 weg in mijn ogen te veel maar als ik het van de andere liefhebbers hoor moet ik mijn mond houden en blij zijn dat ik nog jongenduiven in mijn hok heb zitten .

Gisteravond kreeg ik een mailtje van de Hr Liao.Hong jun uit Tw met de vraag of ik mijn duiven wil verkopen aan hem ik denk wat moet die man nu met mijn duiven .Ik dacht eerst ik heb een tegoed bon bij de Chinees had gewonnen maar dat bleek na weer een mailtje niet zo te zijn dus ook geen kroepoek er bij maar gewoon duiven kopen .Ik vraag een vriendin van mijn even of zei contact wil opnemen met de hr Liao wandt dat doet ze dan even in het engels dat gaat wat makkelijker dus even kijken wat hij precies wil en als het goed is wordt het vervolgd

Morgen word ik om twee uur bij van de Valk verwacht in Apeldoorn en krijg ik denk ik eerst een uitgebreide lunch aangeboden voor dat ik met de voorzitters in gesprek ga .of zal ik maar eerst gewoon gaan eten en dan maar als ik daar ben een kopje thee nemen .Ik was in gedachte en zag mijn zelf al zitten een lekkere biefstuk op de rekening van de afdeling en misschien ook  daarna nog een lekker toetje . Ik schrok wakker en dacht zo zal het echt niet gaan een drankje misschien en dan mag ik mijn zegje even wat mijn nu al de laatste jaren dwars zit . en dan luister ik ook natuurlijk wat de voorzitter van de Afdeling 7 te vertellen heeft wand wand een medaille heeft natuurlijk twee kanten en hopelijk staan na het horen van elkaars verhaal dan de neuzen weer de zelfde kant weer op wand daarom gaan ik op uitnodiging van de N.P.O. voorzitter naar Apeldoorn toe .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.