Geboorte golf in Almeren

Het is eigenlijk toch gewoon een wonder een duif legt twee eieren en zal daar dan als het goed gaat zeventien dagen op blijven broeden en op de achttiende dag komen daar als het goed is twee kleinen jongen duifjes uit gekropen en deze groeien dan in 21 dagen op en zullen dan op zichzelf moeten gaan staan is dat een wonder of niet .

Wij duivenmelkers vinden het al de gewoonste zaak van de wereld en ik geloof dat bijna niemand er nog bij stil staat en dat het de gewoonste zaak van de wereld is dat het op deze manier gaat en dat klopt natuurlijk ook wel maar ik vind het toch steeds weer iets moois dat moeder natuur dit proces laat gebeuren.

Ik heb nu van de 26 koppels 48 jongenduiven in de broedschalen liggen een koppel was niet bevrucht en de laatste komen morgen uit dus ik mag zeker niet mopperen en ik ben zeker dik tevreden met hoe het is verlopen wat een voorbereiding al niet kan doen .

Ik heb een bevriend liefhebber geholpen met het bij elkaar zetten van zijn duiven en terwijl ik hem daar bij hielp gaf ik hem al aan dat de duiven daar nog niet klaar voor waren en vandaag hoorden ik dat ik helaas voor hem gelijk in heb gekregen .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.