Geen africhting morgen

Morgen gaat de africhting van de natoer niet door de afdeling 7 heeft geen vertrouwen in het weer voor morgen. ik ben dan wel benieuwd wat het zaterdag dan gaat worden wandt ook dan is het weer heel onvoorspelbaar ze geven namelijk voor de dinsdag 50 procent regen en een zuid Westen wind 5 op. Maar de weersvoorspelling is voor aankomende zaterdag ook 60 procent regen en dan ook zuid Westen wind wind 4.Ik ben dan ook heel benieuwd wat het dan gaat worden wat zal dan de beslissing zijn van de Afdeling 7 daar ben ik dan echt benieuwd naar.Morgen ochtend ben ik dan ook wel benieuwd of de duiven echt niet mee konden.Ook wil ik nog even terug komen op mijn verhaal van gisteren en dat ging over een eerlijke verdeling van de vluchten waarom werden de Vitesse spelers maar drie vluchten toe gewezen en niet gewoon meer en waarom niet gewoon een midfond vlucht minder of een dagfond vlucht minder maar dan heb ik het nog niet over de overnachtings vluchten gehad nee want dat was niet bespreekbaar wand wat is nu een Vitesse vlucht dat kan je toch niet gaan vergelijken met de overige vluchten nee dat zijn de vluchten der vluchten daar kunnen de liefhebbers naam en geld mee gaan maken,dus nee gewoon zo snel mogelijk naar de midfond en de dagfond en overnachtings vluchten,en dat is wat ik bedoel met eerlijk spel spelen en de eerlijke verdeling niet dus.Ik weet wel dat je het niet iedereen naar de zin kan maken maar een paar Vitesse vluchten meer was toch wel zo eerlijke geweest voor al die liefhebbers die alleen maar het Vitesse spelletje beoefenen en voor deze liefhebbers waren de vluchten snel klaar en met dit te hebben gezegd gr ik u .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.