Geen andere halve meter meer

En weg is de andere halve meter nog wel op bepaalden plaatsen het mondkapje waar ik het  zeker mee eens ben het is gewoon zoals het is we kunnen blijven demonstreren maar het is gewoon nodig ,en laten wij nu allemaal eens heel eerlijk naar elkaar kijken hoe beperkt waren wij nu eigelijk ,vergeleken met de andere landen om ons heen wij mochten wij nog best veel en het was geen leuke tijd voor niemand maar de realiteit was gewoon dat er iets moest gaan gebeuren ,en ja het duurt al heel lang maar als je denkt dat wij er al zijn dan wil ik je wel even uit de droom helpen vergeet dat maar zolang nog steedts niet iedereen is gevaccineerd blijven de risico’s altijd aanwezig dat de besmettingen weer de kop op zullen steken het zal alleen niet zo heftig  meer zijn maar de niet gevaccineerde die lopen nu het grootste risico en de mensen die zich wel hebben laten vaccineren kunnen wel ziek worden maar niet meer zo heftig. Ik zelf was ook de persoon die niet gevaccineerd wilden worden en ondanks dat ik verleden jaar het Coronavirus had op gelopen wilden ik het niet tot dat ik contact kwam met een arts die mijn tot niets wilden verplichten maar mijn wel duidelijk maakte dat als ik het weer zou krijgen in een andere variant dat hij dan hoogstwaarschijnlijk voor mijn niets meer kon doen , en op dat moment dacht ik oké dan wordt het nu tijd .En op de dag van vandaan heb ik daar geen spijt van en ben ik blij dat ik het heb laten doen .Wat ik zeggen wil is als mensen het niet willen om wat voor reden dan ook vindt ik dat best het is hun keuzes ik vind dat je deze mensen zeker niet mag gaan verplichten om zich te laten vaccineren en zeker niet discrimineren wand dat vind ik zeker niet de goede weg en ook niet netjes iedereen heeft een keuze in het leven en dat zullen wij met ze allen dan moet respecteren.

De duiven zijn bezich om hun veren pak los te laten en dat is goed duidelijk bij de een zie je nog weinig bij de ander het begin maar je hebt ook duiven die gooien echt alles los die denken laat maar gaan dan ben ik snel klaar wat een veren niet normaal je denkt een duif heeft die zoveel veren dan ja zeker het is echt ongelooflijk hoeveel dat is en dat gaat elke dag door je kunt je dekbed er mee vullen of zoals de kunstenaar zei een duif van maken ik stop alles in een grote zak voor de beste man en zal hem na de rui alles even langs brengen .Let goed op de duiven of de rui goed wordt door staan wand voor hun is dit de moeilijkste perioden en zijn ze snel vatbaarder voor bepaalden ziektes .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.