Geen duiven mee

Ik heb mijn duiven thuis gehouden de bericht geving was rommelig en ik vertrouwde het niet en daarom besloten de vlucht over te slaan gelukkig is het goed verlopen wat ik had begrepen een harde wind en de duiven waren binnen de drie en halfuur thuis gelukkig maar en voor alle winnaars van harte gefeliciteerd en op naar de volgende week .Ben druk met mijn jongenduiven veel weg brengen en goed opleren voor dat deze de mand in gaan ik ben tevreden zoals het tot nu toe gaat alle duiven zijn nog steedts allemaal terug gekomen dus dat is goed.Ik heb wel mijn doffers weg gebracht vanochtend en Loes heeft de thuis komst staan te filmen leuk dat zij daar zo bij betrokken is zie filmpje.Heb ik spijt dat ik niet mee heb gedaan nee totaal niet ik stel mijn duiven boven een kampioenschap dat maakt mijn helemaal niks uit ik zoek nu de vluchten uit en ga dan voor de dag succes en ik stort mijn helemaal op mijn jongenduiven leren en nog eens leren dat is wat zij moeten en ik moet ook leren dat je de jongenduiven echt moet opleren dat is mijn wel duidelijk geworden dus ik wil niet de ezel zijn die zijn hoofd twee keer moet stoten. Word vervolgd

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.