Geen geel kuur

Ik heb besloten om dit jaar geen geel kuur te geven ik heb wat informatie gevraag aan Harrold Calis deze schreef mijn dat zei eigelijk nooit een geel kuur geven maar als de dierenarts wel  aangeeft dat het noodzakelijk om een kuurtje te geven dan wordt er ingegrepen maar anders nooit ik bedankte Harrold weer voor zijn advies .

Ik ben namelijk een voorstander van natuurlijke producten ennik ben daar drie jaar geleden mee begonnen en dat beviel mijn goed en ik wil dat graag zo houden en als ik nu naar mijn duiven kijk die zien er supper strak en glad uit en de duiven broeden nu tiendagen en normaal geef je de duiven dan een geel kuur van zeven dagen maar ik zie daar vanaf de duiven hebben mooie mest en de dons is lekker aanwezig dus waarom dan kuuren nee het is prima zo .

Morgen komt er weer een nieuwe storm op ons af en houd ik mijn duiven wel binnen ik neem geen onnodige risico’s en laat de duiven lekker binnen zitten en hopen dat het allemaal wat mee zal vallen .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.