Geen publiciteit aan geven ?

En dan het bericht duivenmelkers zijn boos om dat de duiven op een niet verantwoordelijk manier zijn gelost het resultaat 20,000 die de weg kwijt zijn hoe is dit nu mogelijk vragen de duivenmelkers zich nu af .Deze vraag moet je natuurlijk bij de eind verantwoordelijke neer gaan leggen wand deze hebben besloten dat het weer goed was en dat de duiven gelost konden worden …….. dus niet zie het resultaat 20,000 duiven weg ,en dan vinden de bestuurders dat je niet de duivensport in de publiciteit moet gaan brengen dat is slecht voor de duivensport!!!!!! Hoe zo slécht voor de duivensport!!! waneer gaan de mensen nu eens beseffen dat het klimaat niet meer het zelfde is en kijk en luister hoe veel duiven blijven er niet jaarlijks weg daar hoor je niemand over dat mag niet naar buiten worden gebracht is slecht voor de duivensport dat is wat je te horen krijgt en doe je het wel dan wordt je op de vingers getikt .

Kijk alleen maar naar nu drie weken geleden toen begonnen de jongenduiven duiven vlucht en zie het resultaat hokken die of gehalveerd zijn of leeg en ook hier niet over praten wandt dat is slecht voor de duivensport dus doe dat vooral niet duivenmelkers en gewoon blijven inkorven tot dat de hokken leeg zijn ???????????

En dat is de duivensport van heden ten daag en daar kun je niets meer tegen doen en je kunt alle exspers er op gaan zetten en kijken waar het nu toch steedts zo kan misgaan geloof mijn nu maar dat is weg gegooid geld de eenegste die hier de dupe van zijn dat zijn onze duiven en niemand anders en zolang wij de duiven blijven in korven zal daar niets aan veranderen wij korven de duiven in en niemand anders en dan kunnen wij allemaal de schuld leggen bij de  eind verantwoordelijk maar dat zal niet gaan helpen sorry ,waar je mee te maken hebt dat is het klimaatprobleem.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.