Gelukkig de planken doen het weer

Vanochtend naar Bach geweest en alles nogmaals even uit gelegd en door genomen wat betreft het probleem met de planken alles nagelopen en op tekening gezet en de uitkomst was eigelijk heel simpel twee kabels om mijn klokken door te lussen en klaar was Kees of in dit geval Henk een pak van mijn Hart .Ik wil daarom graag de warme douce aan de Firma Bach geven en deze ook aan Harrold Calis.

Maar voor ik weg ging heb ik eerst mijn duiven weg gebracht naar Noordenloos lekker vroeg was ik al op pad het weer was goed en bij aankomst stond de boer al met de koffie op mijn te wachten even snel een praatje gemaakt en toen de duiven los gelaten ik keek even in de lucht maar de duiven waren al uit het zicht dus dat was goed .Bij thuiskomst zaten de duiven op een enkele na weer binnen dus prima verlopen .

Vrijdag gaan mijn duiven mee voor de eerste navlucht Duffel ik dacht dat het weer goed was en de wind die komt uit het westen dat is voor ons niet echt gunstig en hopelijk maar dat mag  de pret dan ook niet drukken .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.