Gewoon een advies

De verkopen vannduiven komen weer in volle vaart op de duivenmelkers af en het is alleen maar volgens de aanbieders is het het beste van het beste en dat is waar wij de duivenmelkers naar op zoek zijn .Maar moet ik echt geloven dat de duiven die worden aangeboden allemaal top duiven zijn .En wat denk ik daar zelf van als ik daar eerlijk op moet andwoorden dan zeg ik nee natuurlijk de stambomen zijn niet te geloven de een is nog mooier dan de ander en ik weet gewoon niet wat ik moet kiezen het lijkt wel den snoep winkel .Maar als ik dan kijk naar de jongenduiven die zijn bevlogen die worden aangeboden daar kun je dan mee gaan kweken wand dat is wat je er mee kunt doen meer niet en dan maar hopen dat de jongenduiven die je kweekt ook de kampioenen gaan worden waar op je hoopt .

Ik zelf heb ervaren op de duiven veilingen dat daar liefhebbers onder zitten die onderling afspraken met elkaar maken om op deze manier hun duiven voor zo veel mogelijk geld te kunnen verkopen er wordt dus onderling geboden op hun duiven mag dat ja waarom niet is het netjes naa dat vind ik zeker van niet als dat je manier van verkopen is dan ben ik het daar zeker niet mee eens .Ik heb daarvtwde jaar gelden een melding van gemaakt bij ……….. En de duif is toen uit de veiling gehaald en door……….. werd aan mijn excuses gemaakt ik vond dat prima maar heb de liefhebber toch nog even persoonlijk gebeld en hem verteld wat ik van hem vond hij had eerst een grote mond en zei kom dan maar langs dan zal ik ………. je wel laten zien wie ik ben ,dat vond ik een goed ideeen en zonder dat hij het wist kwam ik zonder dat hij het wist on aangekondigd bij hem aan bellen , en daar was hij niet blij mee en hij zou de politie wel even voor mijn bellen ,ik zeg ja doe dat maar man ik wacht wel even .De deur werd dicht gegooid en dat was het wat een poepert dit had de man nooit verwacht in mijn ogen een grote┬á sukkel moet je niet meer doen is niet netjes .

Mijn advies is veilingen zijn leuk en je hebt er echt top duivenmelkers onder die de boel zeker niet belazere , maar ik zou als je dan toch duiven wilt kopen ga dan rechtstreeks naar de liefhebbers toe en bekijk hun duiven en koop dan daar de jongenduiven .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.