Gewoon je houden aan de afspraak is dat zo moeilijk

Wat is er nu zo moeilijk om je aan af gemaakte afspraken te houden ik begrijp daar echt niks van bij de een die beloofd je alles en bij de ander koop je gewoon een bonnetje voor een jongen duif en je maakt netjes een afspraak en dan vervolgens krijg je te horen dat de beste man de hele zaterdag heeft zitten wachten op mijn en dat terwijl ik niks heb afgesproken en dan app ik de beste man even om te vragen of het jong al klaar is en dan krijg je te horen ja de jongenduiven lopen nu al op de grond moet je volgende week maar komen heb wat duiven die wat later hebben gelgd dan moet je daar maar een jong uit nemen nou dat hoeft niet,nog een week later kom op hoe moeilijk kan het zijn je pakt een jong  van de grond en geeft dat netjes aan de persoon die je bonnetje heeft gekocht zo doe je dat en niet komen met een kut verhaaltje moet je niet doen Cees van Vliet valt mijn heel erg tegen van je als je dat met iedereen zo doet die bij jou een bonnetje koopt dan moet je eigen diep gaan schamen ik trap daar in ieder geval niet meer in jammer van het geld maar dat komt wel goed ik kom de beste man nog wel tegen en dan rekening ik even met hem af voor wat ik heb betaald voor het bonnetje.En zo zijn daar wel meer gasten die je veel beloven maar daar later op terug komen dan hebben ze op eens last van Alzheimer en dan vinden ze het gek dat je teleurgesteld bent gek toch het licht altijd aan je zelf en nooit aan de ander nee ik mag dan die ezel zijn maar twee keer is genoeg geweest ik krijg hoofdpijn en dat is niet goed voor mijn dan word ik boos en dat is wel het laatste wat ik wil maar je weet wat het gezegden is boontje komt om zijn loontje.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.