Gisteren toch nog een jong thuis

Na een goede week was er gisteren toch nog een jongenduif terug gekomen naar huis netjes wat een karakter van dat duifje ben er weer blij mee .

Ik ben benieuwd of ik deze week nog gebeld wordt voor een afspraak onder zes ogen ben toch wel benieuwd hoe onze voorzitter er uit ziet en wat hij mijn wilt gaan vertellen ik denk dat de vier ogen op mijn gericht zullen staan ,en ik denk dat zei ook wel benieuwd zijn wie ik ben en hoe ik aan mijn weer steedts aan mijn verhalen kom en ik hoop dan ook echt dat ik voor eens en voor altijd kan gaan zeggen wat mijn al jaren dwars zit maar dat verwacht ik natuurlijk ook van de voorzitter van de Afdeling 7 dus ik ben benieuwd en wacht netjes af ,en van dat verslag houd ik mijn trouwe lezers natuurlijk van op de hoogte .

En vandaag worden de jongenduiven opgehaald door het koeriersbedrijf deze jongenduiven had ik opgegeven aan de liefhebbers van wie deze waren en deze liefhebbers hebben wel de moeite genomen om er voor te zorgen dat de duifjes netjes worden op gehaald .En zo hoort het volgens mijn ook gewoon . Je draagt er zorg voor dat als je duiven toch worden opgegeven je daar dan ook netjes voor zorg draagt dat deze op wat voor een manier dan ook terug komen op je hokken .Maar als je dat niet wilt moet je dat ook netjes aangeven zodat de persoon die wel de moeite heeft genomen om de duif op te geven weet waar hij of zei aan toe zijn .

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.