Gisteren veel posetiefe reacties gehad

Gisteren kreeg ik heelveel posetiefe reacties van duivenmelkers uit hele land zei reageerden op het verhaal wat ik had geschreven over de voorzitter van de Afdeling 7 na dat ik deze had op had gebeld op verzoek van de voorzitter van het n.p.o. En de liefhebbers vonden het echt te belagelijk voor woorden en schandalig dat een voorzitter in een telefoon  gesprek je probeert af te schrikken door te zeggen ,wij gaan als afdeling 7 kijken of wij u op juridische gronden het zwijgen kunnen gaan op leggen dat is dus de werkwijze van de Afdeling 7 je moet gewoon je mond dicht houden en gewoon doorgaan of als er niets is gebeurd nou vergeet dat maar wat ik al eerder zei ik houd voor niemand mijn mond dicht en zeker niet als het om het wel zijn van mijn en onze duiven gaat .

En dan heb je natuurlijk ook nog de mensen die altijd een grote mond hebben en veel praatjes op de achtergrond hebben ,maar als het er dan op aankomt dan zijn deze mensen niet thuis en valt het achteraf wel allemaal mee .Nu met dat soort mensen wil ik eigelijk helemaal meer niks te maken hebben ik hou van eerlijk en ik hou niet van dat soort mensen nogmaals grote monden hebben maar als het dan zover is dan zijn ze niet thuis .Wat ik wel in de laatste dagen heb gezien en ook gehoord dat ik mensen heb ontmoet waarvan ik niet had gedacht dat ook zei het hart op de juiste plek hebben zitten en met deze mensen blijf ik dan graag in contact .

Mijn jongenduiven heb ik bewust een paar dagen vast gehouden om even te kijken het met ze zou gaan en ik moet zeggen de duifjes doen het gelukkig goed en daar ben ik blij om en ook de jongenduiven die ik had opgegeven zijn allemaal weer terug bij de juiste eigenaars en waren mijn zeer erkentelijk voor de goede verzorging .Ik zal mijn jongenduiven niet meer spelen en ik ga de duiven op de navluchten verder spelen mits ik natuurlijk niet wordt geschorst door de afdeling 7 maar ook dan zal ik daar niet mee zitten ,maar laat ik niet op de zaken vooruit gaan lopen en mijn gaan concentreren op mijn duiven .

 

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Gisteren veel posetiefe reacties gehad

  1. Ook ik erger mij aan de afdeling 7.Ik heb 2 x gevraagd of ik naar brabant 2000 mocht(is voor mij 2 km van het hok.
    Mijn duiven komen ondanks dat het goede zijn niet aan de bak.
    Afdeling 7 neemt wel liefhebbers uit afd.5 over,maar laten niemand
    weggaan. Waarom ???? Ik weet het niet meer. Vlieg ik de 1e in de vereniging,kom ik heel misschien bij de eerste 100 van de afdeling
    Voor mij is de lol er goed af.Het afdelingsbestuur moet eens goed wakker geschut worden.i.p.v. eigen belang!!!!!!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.