Glad op de wegen

Het was even schrikken vanochtend het was spekglad ik liep snel naar mijn schuur en pakte snel mijn Friesedoorlopers en bond ze onder mijn schoenen niemand kon mijn zien en ik heb snel een paar straten rond geschaatst ik ging terug naar mijn schuur en legde mijn schaatsen terug het was mijn gelukt .

Ik schrok en ik realiseer mijn dat ik nog in mijn bed lag en het allemaal had gedroomd ik stond op en ging mijn aankleden ik liep naar beneden en pakte mijn schoenen ik maakte de deur open en wat ik zag was glad een weerspiegeling in het licht ben ik nu wakker of was het echt een droom ik liep naar buiten en het was echt glad even voorzichtig naar mijn schuur even kijken of mijn Friesedoorlopers er waren ik zag niks wat jammer dat was dan toch een droom .

Wat geen droom was dat was in de wintermaanden maanden van de jaren 61en 62 dat waren nog eens barre winters toen was het wel schaatsen op de weg en konden wij rijden met de auto op het IJsselmeer ja dat waren de echte winters daar denk ik vaak wel aan terug maar die tijden komen echt niet meer terug dat was een maal .

Ik las ook nog even het verslag van het n.p.o maar nog steeds geen nieuws over het vliegseizoen en we zitten nu al in februari of ben Ik misschien weer te ongeduldig mijn andwoord hier op moet ik zeggen met ja ik zou toch graag wel iets willen horen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.