goed gegaan

Maandag ik zag dat de vlucht van gisteren goed is verlopen gelukkig voor de duiven en de duivenmelkers ik zag wel dat Almere er niet aan kwam in de regio A en dat met een zuid westen wind had ik dat niet verwacht maar zo zie je maar weer dat de wind echt wel bepalend is anders heb je niet deze verschillen .maar de duiven zijn weer thuis en daar ging het om .gisteren kreeg ik zelf nog twee jongen duiven terug van veertien dagen geleden zagen er prima uit ik denk dat een liefhebber ze netjes heeft verzorgt en nu heeft los gelaten wie het ook geweest mogen zijn hier voor mijn hartelijke dank en maar hopen dat de andere duifjes ook hun huis nog terug weten te vinden ben er nu nog tien kwijt maar we wachten netjes af en hopen dat we nog wat terug mogen krijgen .het duiven seizoen zit er nu bijna op voor de liefhebbers en ik mag wel zeggen dat het voor iedereen een heel zwaar seizoen is geweest en zeker voor de duiven ik kan me niet herinneren dat we dit in al die jaren hebben mee gemaakt en ik denk zelf dat dit gezien het veranderen van het klimaat wel zo zal blijven je ziet nu al dat heel veel liefhebbers stoppen met de duivensport ze vinden het mooie geweest en niet meer leuk en ik kan dit heel goed berijpen gaan er maar aan steen 365 dagen per jaar ben je bezig met de duiven en als dan de vluchten weer gaan beginnen dan heb je toch weer te maken met het weer het is niet anders en het zal ook niet veranderen dit is wat het in de toekomst zal gaan worden en helaas dat houd niemand meer tegen dus bedenk goed wat te doen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.