Goed verlopen

Goedemorgen duivenmelkers van Nederland gisteren zijn de vluchten volgens mijn prima verlopen en het weer heeft zich op een enkel buitje na goed gedragen en bij mijn waren de duiven dan ook zo thuis .Ik was nog even bezig met mijn klok en de atenes toen ik het koppel zag vliegen dat was wel heel erg snel dacht ik nog maar alles was weer thuis maandag is Breda maar dat laat ik aan mijn voorbij gaan ik breng op woensdag altijd mijn duiven zelf even een stukje weg dus dat doen ik nu ook weer om dan vervolgens vrijdag mijn duiven te gaan inkorven voor de vlucht Duffel .

Wat een gedonder met mijn planken alles heb ik nieuw gekocht en heb mijn oude duiven apart in klok een met twee antennes dat gaat prima .Voor de jongenduiven heb ik klok twee en daar heb ik drie antennes voor gaat ook prima .Maar nu voor de natour moet ik mijn planken door verbinden met elkaar en dat is gewoon even de kabel pakken en aansluiten met elkaar denk je dan nou vergeet dat maar alles werkt apart van elkaar maar zodra ik alles het met elkaar moet verbinden geeft hij nul op het display aan en ik volg gewoon de procedure maar het werkt dan niet ik heb alles is nieuw gekocht dus daar licht het niet aan ik ben gisteren er weer uren mee bezig geweest maar krijg het niet voor elkaar .Ik zal maandag even gaan bellen met Basch uit Leerdam en ik wil hem vragen of hij hier een oplossing voor kan bedenken .Voor vrijdag zal ik dan moeten kijken welke duif er het eerste komt en dan snel even de klok verwisselen van de standaards .Maar waarom is het niet mogelijk om op klok een de jongenduiven in te korven voor de natour en op klok twee de oude duiven voor de natour dat zou wil ik wel eens willen weten waarom dat niet kan .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.