Goede morgen duiven vrienden van Nederland

Goedemorgen zoals ik al had gezegd en heb geschreven was ik gisteren mijn duiven aan het inkorven in mijn vereneging P.V De Zwaluw in Laren en dat ging supper voor het eerst in jaren geen druk geen stress gewoon mijn duiven laten inkorven en daarna even een praatje maken met wat club genoten en daarna gewoon naar huis toe kunnen en dan ook op tijd thuis zijn en  ja dat is lang geleden voor mijn .

Normaal gesproken moet ik natuurlijk even netjes wachten tot dat alles klaar is zodat ik kan helpen met de manden in de aanhanger te zetten .Maar ik keek even om mijn heen en ik denk dat er mensen genoeg voor waren daar voor dus dat is mijn wel vergeven hoop ik .

Gisteravond heb ik nog even naar een langen tijd een gesprek met Sander De Ruiter gehad en ik ben blij dat ik even met hem heb gesproken .Sander de Ruiter is een man met het Hart op de juiste plek en juist hem heb ik eigelijk links laten liggen en dat terwijl hij mijn altijd belden om te vragen hoe het met mijn ging .Ik weet van mijn zelf hoe ik ben het wordt je dan allemaal te veel en ik keer dan in mijn zelf en laat iedereen dan ook links liggen en ik begrijp dan ook hoe moeilijk het is voor mensen om te begrijpen hoe ik mijn dan voel ik doe dit zeker niet bewust maar het wordt dan veels te druk in mijn hoofd en daar kan ik niet goed mee om gaan en dat resulteert dan in terug trekken en de boel laten gaan geen stress gewoon mijn eigen gang gaan en hoe vervelend het ook is voor de ander op dat moment staan ik daar niet bij stil .Maar in het geval van Sander moet ik mij gewoon diep schamen deze man was juist die altijd op het juiste moment belden en mijn dan het gevoel gaf dat ik zijn vriend was Sander het spijt mijn en ik bied je daar dan ook mijn oprechte excuses voor aan .

Vandaag wil ik de duivenmelkers veel succes wensen op hun vluchten en hopen dat de duiven weer goed naar huis terug willen komen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.