Goede morgen trouwe volgers

En dat mag ik wel even zeggen als ik zie hoeveel mensen dagelijks mijn site bekijken dat is leuk en ik doe het elke dag met plezier een verhaaltje plaatsen en gewoon dan de dag even door nemen .

Vandaag druk geweest met mijn duiven en de laatste duiven die zijn vandaag opgehaald op de hokken zitten nu nog wat duiven van 3 en 4 jaar oud en de rest zijn het jongenduiven wel even wennen maar heb besloten om dat te doen wand wil je door gaan dan moet je met een jongen ploeg duiven aan de start komen .Wat ik wel weet dat is dat ik een grote fout heb gemaakt om niet met mijn duivinnen te vliegen alles was netjes voor elkaar en dan denk je Wat een werk ik heb daar helemaal geen zin in gewoon dom geweest dit seizoen kreeg ik gewoon een pak slaag van de duivinnen en lieten de liefhebbers mijn zien wat het is om dat wel te doen ,ja dat is nu achteraf een koe in zijn kont kijken maar dat ik een lesje heb gehad dat kan je echt wel zeggen gelukkig wel van een paar uit blinkkers dit seizoen Robbin en Joël deze mannen waren niet te kloppen dit seizoen. Wat heb ik hier van geleerd gewoon doen en vliegen met je duivinnen en de doffers en aan einde van de streep dan kun je kijken wat het je hebt opgeleverd hebt .

Morgen gaan ik naar België heb daar een afspraak met een liefhebber waar ik in het begin dit seizoen nog contact mee heb gehad ik had van deze melker een jong opgevangen en daar was hij mijn dankbaar voor ik heb er voor gezorgt dat de jongenduif  netjes is terug gekomen en als dank daar voor heeft hij voor mijn twee jongenduiven gekweekt uit zijn supperkoppel dus ik ben benieuwd en maak er een leuk dagje van .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.