Goedemorgen

Het is zondagochtend en de duiven zijn allemaal verzorgt en in bad geweest en ik wil zeker alle mijn club genoten weer van hartelijk feliciteren met hun mooie uitslagen zowel voor de dagfond en de vittesen vluchten.

Ik moet toch wel even de twee fondspelers noemen die deze week de eerste prijzen weg kaapte voor de te kloppen mannen André de Jong speelden een vroege prijs op de dagfond en Bert de Clerx pakte de eerste prijs op de vittesen en dat is gewoon top gedaan .

Bij mijn blijft de stijgende lijn zich langzaam door zetten en daar ben ik blij mee de duiven zijn allemaal weer terug op het hok gekeerd en kunnen nu genieten van het bad voor volgenden week staat de midfond vlucht point voor de deur 385 km dus dat wordt weer poetsen .

Ook wil ik de mannen uit Hilversum even feliciteren met hun uit slag in het spoor eerste grootmeesters Co  en Theus grote klasse en gisteren ook weer 12 van de 12 een top hok maar dat is al heel lang zo en deze mannen hebben altijd met de eerste mee gedaan .

Robin Richter had ook gisteren weer de vier dagfond duiven binnen enkelen minuten weer terug en ook vroeg bij ik ben benieuwd wat dat gaat worden wat ik zeker weet dat is als hij ergens zijn zinnen ergens op heeft gezet maakt dan de borst maar nat mannen en geloof mijn je hoeft niet elke week een te zitten maar zoals deze man draaid is gewoon klasse.

Gisteravond zag ik dat Roy Vos weer dat het weer beter ging gelukkig en hopelijk pakt hij en zijn duiven de draad weer op en houd ook deze man goed in de gaten en je kunt pas lachen als het seizoen is afgelopen is en niet eerder en je kent het gezegden toch wie het laatst lacht, lacht het best .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.