Heb je doffers nodig

Ik heb mijn doffers weg gehaald bij mijn duivinnen ik was het onderling vechten echt zat en daarom heb ik mijn doffers weg genomen bij mijn duivinnen en de rust is nu terug gekeerd de duivinnen voeren gewoon de jongenduiven en dan is mijn vraag heb ik mijn doffers dan wel nodig bij het groot brengen van mijn jongenduiven nee dus de duivinnen zitten bovenop mijn jongenduiven en deze liggen allemaal met volle korpje en geen gevechten meer wat een rust en je merkt het ook aan mijn duivinnen deze werden gewoon wat schuwe en daar zit ik echt niet op te wachten. Dus heb ik de doffers nodig bij het groot brengen van mijn jongenduiven nee .

Even gesproken met duiven vriend Marchel van Dijk en deze heeft gisteren vergadering gehad bij zijn club ik vroeg was er nog nieuws eigelijk nee niet zoveel alleen moeten wij nu zelf drie centen gaan bijdragen voor de oude regio Hilversum en veel liefhebbers zeiden dan ook dat zei daar meteen mee zouden gaan stoppen . En dan nog de diesel prijs wij gaan daar zeker als  liefhebbers zeker wat van gaan merken de duiven op de Vitesse vluhten gaat de duif zestig cent kosten en hoe verder we gaan hoe duurder de vracht natuurlijk gaat worden ik ben dan ook wel benieuwd hoe wij dat als duivenmelker gaan op pakken .

En dan even over de oude regio Hilversum als je het aan mijn vraagt dan zeg ik op mijn beurt wij zij ingedeeld bij soest en omstreken daar moeten wij mee spelen en niet met de oude regio .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.