Heb nog lang zitten nadenken

Dat is wat ik heb gedaan zitten en nadenken over wat er zoal is gebeurd in de afgelopen weken en zelfs maanden .En dan kom je tot de conclusie dat het in het leven niet altijd zo gaat als je dat zou willen het leven is geven en nemen daar ben ik mijn wel heel bewust van maar dan toch gebeuren daar dingen waar je dan totaal geen grip op hebt en ik ben een jongen van de straat en daar ben ik op gegroeid ik heb daar het klappen van de zweep geleerd en ik wist als geen ander wat dat betekent op komen voor je zelf dat was het eerste wat ik heb geleerd ik reageerden altijd meteen niet afwachten maar gaan dat is wat mijn vader altijd tegen mijn zei jongen de eerste klap is altijd een daalder waard en deze woorden heb ik heelveel uitgevoerd ,heb ik daar achteraf spijt van nee dat is geweest dan kun je niet meer terug draaien en vind ik dat erg nee totaal niet het heeft mijn gevormd tot wie ik nu ben . ik ben nu een man die graag iedereen wilt helpen en dat ook doe en ik denk altijd maar wie goed doet wie goed ontmoet en de mensen die mijn echt kennen die weten dat ik zo in elkaar steek en ook dat heb ik van mijn ouders geleerd en op de dag van vandaag ben ik hun daar nog steedts dankbaar voor dank papa en mama mijn liefde is nog altijd even groot voor jullie ondangs dat ik jullie niet meer heb.

En dan toch trap ik elke keer weer in mijn eigen valkuil ik ga dan met mensen om waar van ik denk die vinden mijn wel een aardige kerel en dat blijkt dan achteraf helemaal niet zo te zijn en daar baal ik dan achteraf weer van .En dat zet mijn dan aan het denken en daar gaat het bij mijn dan fout wand zodra als ik ga na denken dan is dat niet goed en dat is zeker voor mijn geestelijke gesteldheid niet goed .Wat ik dan doe ik trek mijn eigen terug in mijn eigen wereld en zorg er voor dat niemand mijn verder kan beschadigen en helaas vallen ook de mensen daar onder die het wel goed met me voor hebben en dat is voor hun vervelend maar helaas moeten de goede onder kwaaie lijden .

Vanavond korf ik mijn duiven in wij hebben twee vluchten dus dat word even goed opletten eerst de jongenduiven voor hun derde vlucht en daarna de jongenduiven plus de oude duiven voor de natour hopen dat het seer morgen dden beetje wilt mee zitten ,

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.