Heb veel gezien

Zaterdag even met twee collega’s duivenmelkers mee naar Noord-Holland om naar duiven te  gaan kijken ik dacht even gezellig mee en kijken naar duiven die te koop werden aangeboden de rit daarna toe was als gewoon veel gelul en als ik daar dan naar luister dan denk ik wat een slap gelul ik zat lekker achter in de auto en hoorden het allemaal aan ik had al spijt dat ik mee gegaan was .Maar we kwamen aan bij de liefhebber en deze liep gelijk naar achter en vroeg wie de kopers waren de twee andwoorden gelijk ja wij de beste man vroeg aan mijn of ik ook interesse had in de duiven ik liet hem weten van niet ,de mannen mochten de hokken in toen de deur openging dacht ik heel zachtjes bij mijn zelf wat een tering zooitje is dat hier alleen de lucht al die uit de hokken kwam zetten was gewoon niet normaal ,en de twee  stapten gewoon lekker met hun schoenen en hun kleren lekker naar binnen toe en na dat de twee wat duiven hadden uit gezocht stapte de mannen ook zonder hun handen te wassen weer lekker in de auto en toen dacht ik bij mijn zelf moet je niet even netjes je handen gaan wassen wel nee ben je gek gewoon lekker weer terug naar huis toe .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.