Het advies naast je neer leggen

Gisteren de vlucht van uit Pont gehad een vlucht om snel te vergeten het wder was gewoon slecht te noemen de duiven kwamen langzaam naar huis en de verschillen waren dan ook groot .Ik had 21 duiven mee die elke week dik hun prijzen pakten maar nu was het een drama van de 21 zijn er 16 thuis en moeten er nog vier komen van deze vier hebben twee daarvan nog nooit gemist mijn 95 en de 21 niet thuis ben ik kwaad ja zeker en als je dan te horen krijgt dat de afdeling 7 het advies had gekregen van het I.W.B. om niet te gaan lossen op Pont en uit te wijken naar het oosten en als je dat dan naast je neer legt ben je voor mijn een afdeling van niets en hebben de heren die hier verantwoordelijk voor zijn willens en wetens onze duiven in een situatie gebracht waar deze niet in hadden mogen komen dus afdeling 7 hoe bedoelt u met wij moeten de duiven sport niet in een kwaad dag licht gaan brengen kijk wat u gisteren heeft gedaan ,En dan vinden de heren het gek dat de mensen boos worden , nu ik vind dat niet en ik vind het te terecht dat ze boos worden wij duivenmelkers mogen er toch van uit gaan dat de lossings verantwoordelijke weten waar zei mee bezig zijn en dat jullie er zorg voor dragen dat er met de postduiven van alle  liefhebbers  goed en zorgvuldig mee wordt om gegaan en als de heren het advies dan krijgen van het I.W.B.dat ze beter niet kunnen gaan lossen op Pont dat dan ook uit voeren en niet op hun eigen houtje dat advies gewoon naast zich gaan neer leggen

Mij zoon was op weg naar Euro Disney en belden mijn op met de vraag of ik een vlucht had ik antwoorden met ja ik vroeg hoe zo en hij vertelden mijn dat het weer slecht was en de lucht helemaal pot dicht zat en dat was rond tien uur dus hoe zo goed weer op de vlieglijn helemaal niet waar dus afdeling 7 weer een blunder van jullie kant zo jammer ik wil het woord niet roepen maar in mijn ogen zijn jullie ……………………. zakken gr henkvdlinden uit Almere .

Krijg net bericht uit NH nog meer dan de helft weg van Vierzon dus afdeling 6 ook jullie moesten je diep gaan schamen om zo ontverandwoordelijke om te gaan met de duiven en niet op te letten wat het weer doet hebben jullie geen tv daar of telefoon waar is en blijft dat goede onderlinge overleg is het nu zo verdikkeme moeilijk en dan druk ik mijn nog heel zacht uit waarom moet dit nu steedts  weer moet gebeuren .Of is dat op ze zachts gezegd de duivensport naar de klote helpen wie het weet mag mijn bellen in mijn ogen zijn jullie sukkels en dat zelfde geld ook voor de Afdeling 7 natuurlijk volgens mijn hebben jullie totaal geen besef waar jullie mee bezig zijn .Ik weet de beste stuurlui staan aan de wal is het gezegde maar onze duiven zijn nog onderweg dan zei jullie foute beslissingen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.