Het advies van Loes

Dit is het advies wat ik mee krijg van mijn vrouw Loes .

Wat niet binnen je cirkel van invloedlicht ligt moet je je niet druk om maken .

En dat betekent letterlijk niet druk maken om zaken die ik niet kan veranderen omdat anderen daar verantwoordelijk voor zijn en niet ik .

Wat een goed advies en dat nog wel op de zondag ,ik begrijp wat zei daar mee wilt zeggen ik ben gewoon een man die iedereen probeert te helpen maar mijn ook druk maak om dingen die gebeuren waar ik totaal niet tegen kan dat zit in mijn en ja je bent nooit te oud om het te gaan leren hoop ik .

Even een een klein foutje herstellen het zijn geen acht jongenduiven maar negen die nog deze kant op gaan komen van John Boode.

Vandaag mijn doffers twee keer uit gelaten en ik probeer nu alles netjes op schema te krijgen ik laat de duivinnen nu ook smorgens uit maar die breng ik terug naar de avonden maar dat is mijn te veel vanochtend waren deze pas naar twee uur terug en dat gaan ik in tijd niet halen dus de dames gaan alleen savonds uit en de doffers twee keer ,maar als het blijkt dat mijn duivinnen het beter gaan doen dan mijn doffers dan is de keuze snel gemaakt maar dat is even vooruit denken .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.