Het blijft heel koud

Ik ben wel benieuwd wat wij deze week kunnen gaan verwachten het weer blijft dik onder de maat en dat is zeker niet bevorderlijk voor de de duiven en gezien het weer wat voor de aankomende week en zeker de zaterdag en zelfs de zondag dan is het eigelijk onverantwoord om onze duiven te gaan inkorven voor Duffel en laat staan om daar te gaan lossen onder deze omstandigheden het weer is echt winters .

De duiven laat ik nu trainen tussen de hagel en sneeuw buien door de hokken zijn koud nee dit is niet het duiven wder waar ik op had gehoopt we moeten gaan wachten op beter en warme weer maar deze week is dat nog heel ver te zoeken maar het is afwachten  ik hoop wel dat de mensen verstandig zijn en het weer goed in de gaten gaan houden en onze duiven niet aan een onverantwoorde lossing gaan laten mee doen .

Woensdag haal ik mijn planken op deze moeten nog bij de fabrikant op gehaald worden ik ben benieuwd of alles het dan naar behoren gaat doen vol verwachting klopt mijn hart wand je denkt alles netjes op orden te hebben maar dan helaas het is daar de electronica en daar kan wel eens wat mee gebeuren nu was het maar een dracht vluchtje dus het vloeken bleef achter wegen en de spullennbleven netjes op hun plaats staan er vloog gelukkig niets door de lucht .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.