Het donst lekker in het hok

De duiven zitten lekker ontspannen op de nesten en de donsveertjes vliegen vrolijk in het rond op de hokken en mooier wil je het niet zien dat is zoals het hoort zodra e duiven een paar dagen liggen te broeden dan komt de dons los dat is zoals het hoort te gaan is dat niet het geval dan zijn de duiven nog niet helemaal zoals het hoort te zijn maar ik zou mijn daar dan ook niet te druk om maken.Als de duiven tiendagen zitten te broeden geven wij duivenmelker de duiven altijd een geel kuurtje van een dag of zeven ,ik zelf heb dit jaar het is anders gedaan ik heb voordat ik ging koppelen de duiven een goede geel kuur gegeven en ik zag tijdens het kuuren dat het resultaat goed was te zien bij mijn duiven zij reageerden daar goed op ik had wel eerst even mijn duiven vriend Ton Mennering gebeld om te vragen of dit wel kon Ton vertelden mijn dat het geen probleem was ik heb de duiven nu de hele dag in de rennen zitten lekker in de frissen lucht en savonds gaan de rennen dicht en de schuiven weer open ik wacht nog even met het uit laten van de duiven tot dat de jongen zijn geboren en geringd zijn wand eerder wil ik mijn duiven nog niet los laten en het weer is toch niet zo om over naar huis te schrijven dus laat ik mijn duiven lekker zitten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.