Het eerste ei

Vanochtend zag ik het eerste ei gelegd dus de leg is begonnen en nu maar hopen dat de rest ook zal volgen .

Ik was ook even naar het landje wandt daar is Ilse met Emiel samen begonnen met de jongenduiven wat een leuk stel supper fanatiek en ik zag ook de eerste jongenduiven al buiten zitten en de jongenduiven zagen er geweldig uit dan zie je toch maar wat een vrouwen hand allemaal niet  kan doen en ik hoop dat jullie veel succes mogen hebben en veel prijzen zullen behalen en gezien het materiaal wat ik zag zitten twijfel ik daar geen moment aan .

Morgen gaan ik naar duivenvriend Jan Lamers in Eemnes dat doen we al jaren samen met Jan zijn duiven helpen koppelen leuk om te doen altijd even gezellig lekker even met de duiven bezig zijn en leuk je hebt duiven van een andere liefhebber in je handen en bij Jan zitten zeker geen slechte duiven gezien je vaak in de uitslag kan terug zien .

Met mijn vriend Ton Stenekes gaat het nog niet lekker er moeten nog wat onderzoeken gedaan worden en ik hoop dat hij snel weer de oude is en met goede moet en energie aan het nieuwe duivenseizoen kan gaan beginnen en als hij hulp nodig heeft dan zijn we daar natuurlijk met wij bedoel ik de mannen van het landje en mijn zelf natuurlijk.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.