Het huilen staat mijn nader dan het lachen

De teller staat op 32 thuis en een in België dat is de stand van zaken op maandagmorgen en ik moet voor twee jongenduiven gaan ik vrezen die hebben het zwaar nu met de Colie uit braak en daar zit je als duivenmelker niet op te wachten je jongenduiven weg en nu dit als cadootje er bij ik denk dat velen met mijn nu denken het huilen dat staat mijn nader dan het lachen.

En toch wil ik het toch even hebben over de emotionele kant en de schade die je dan op loopt wand daar wordt dan maar niet over gesproken ,elke duivenmelker die is het hele jaar bezig met zijn duiven en de een die doet een grote investering en de ander wat minder maar toch het kost altijd geld en dan praat ik over de nieuwe aankopen van de jongenduiven wandt daar gaat het meeste geld in zitten en daar licht nu de vraag wie kun je daar nu verantwoordelijk voor gaan stellen dat is wat ik graag zou willen weten is het je afdeling of ben je zelf daar voor aansprakelijkh dat is nu de vraag die ik gisteren avond gesteld kreeg  ik moest de man eerlijk zeggen ik zou het niet weten misschien iets om je juridische te laten voor lichten .

Wat ik wel weet dat is dat de jongenduiven die nu nog thuis moeten gaan komen je daar niet meer op de jongenduiven vluchten hoeft te gaan spelen voor mijn is het klaar zware colie op de afdelingen dus voor mijn jongenduiven is het dan klaar verder op de natour er zit niets anders op wachten tot dez helemaal zijn hersteld en dan maar hopen dat het wat beter zal zijn wand ik had een mooie ploeg jongenduiven en alles verliep prima kern gezond goed trainen ik had me geen beter voorbereiding kunnen wensen ik schreef spelen we gaan er gewoon voor  dat was het motto die jaar maar helaas het is even anders uit gepakt jammer .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.