Het i.w.b

Heb net een jongen duif op gehaald in Tiburg en deze meneer zelf ook duivenmelker en spelende in de afdeling Brabant 2000 vroeg aan mijn waar onze afdeling 7 mee bezig was hun duiven stonden in Quievrain en werden gelost om 13.40 en onze duiven zijn volgens hem daar tussen gekomen het was volgens diverse mensen niet verantwoord de duiven van de Afdeling 7 te gaan lossen de lucht zat daar helemaal dicht en volgens de getuigen die daar te plekken waren kwamen de jonge duiven niet weg en dat heeft behoorlijk lang geduurd en dat bevestigt nu ook wel mijn vermoeden gezien de behoorlijke verschillen in de tijden van de aankomst die dag. Waarom moest dit wat heeft dit voor zin om willens en weten onze jonge duiven in gevaar te gaan brengen dit is zeker niet netjes morgen heb ik een gesprek om mijn te gaan beraden om aangiften te gaan doen tegen de mensen van de lossings commissie en wie daar nog meer verantwoordelijk voor zijn geweest veel duifjes zijn nog steeds niet terug gekeerd op de hokken en dat is niet alleen bij mijn maar wat ik zoal heb gehoord en door heb gekregenzijn dat bij heel veel duivenmelkers van de Afdeling 7 veel duifjes niet terug gekeerd.Ik hoor dan ook niemand zeggen dit moet nu eens gaan stoppen en met stoppen bedoel ik ook echt stoppen. Ik doe dan ook morgen aangiften van zware dieren mishandeling En ik vind en dat is voor mijn zeker heel belangerijk dat de afdelingen 7 mijn en van veel duivenmelkers onnodig de jongenduiven in gevaar hebben gebracht en ik zal de Afdeling 7 dan ook zeker om een schade verzoeking gaan vragen en mocht de Afdeling 7 hier ook geen gehoor aan geven wand daar is dit bestuur heel goed in het zijn net struisvogel kop in het zand en net doen of we stom zijn. Nee Heren ik zal zeker de media vragen om hier een verhaal over te gaan publiceren en in dit geval heb ik gelukkig wat relaties die daar werken en mijn graag van dienst willen zijn om dit te gaan realiseren .Dit is nu de zoveelste keer dat deze afdeling weer in de fout gaat het is genoeg geweest Heren dit gaat zeker een hele grote staart krijgen wordt vervolgd .ps zie berichtje wat ik heb gekregen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.