Het is echt niets voor mijn

Ik heb het geprobeerd maar het spel met de duivinnen is echt niets voor mijn en dan mag iedereen zeggen dan doen ik wat verkeerd dat zal dan wel maar ik heb altijd met mijn doffers gevlogen en heb altijd bij de kampioenen gezeten zowel op de vittesen als op de midfond en dat waren dan alleen maar mijn doffers dus voor mijn is het niks ik ben gewoon een doffer man .

Maar ik moet ook eerlijk tegen mijn zelf zijn het is geweldig om te zien hoe mijn duivinnen trainen en hoe mak deze ook zijn en dat vind ik wel een ding ,maar daar in tegen trainen mijn doffers ook geweldig en zijn deze ook mak en vechten met mijn of hun leven daar van af hangt,maar ik stuurde Robbin Richter even een berichtje om hem te feliciteren met zijn top uitslag en vertelden hem dat hij gelijk heeft wat betreft het niet spelen met je jongenduiven je ziet dat het voor hun toch wat moeilijker is en dat de duiven langer moeten zoeken om de juiste weg naar huis terug te vinden en daar licht bij mijn het probleem dus eigenschuld dikke bult .

Dus de jongenduiven moet je spelen en niet zeuren en dat is zeker wat ik moet leren je hebt nu eenmaal duiven en daar moet je wat mee doen thuis houden om dat het weer je niet aanstaat niet meer doen iedereen zit in het zelfde schuitje dus gewoon spelen .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.