Het is geen sinterklaas

Gisteren kwam mijn kadootje binnen even op de foto zegt Loes ,ok├ę daar komt hij dan maar niet schrikken ik heb mijn nog niet geschoren loes had de aanhanger nog niet gezien en nadat zij hem had gezien kan ik haar goed keuring in ontvangst nemen gelukkig en nu maar hopen dat het weer gaat op klaren.

De oude duiven heb ik los kunnen laten tussen de buien door en met de wind die behoorlijk hard waaide trainden de duiven lekker ik laat de twee afdelingen nu nog apart los maar als ik een paar weken verder ben dan mogen de doffers met ze allen te gelijk los dat scheelt mijn tijd wandt de duivinnen moeten nu ook twee maal daags gaan trainen maar die moet ik eerst in de juiste afdeling leren binnenkomen want dat is voor hun nieuw waar ze nu zitten maar als dat allemaal goed verloopt dan is het weeer appeltje eitje hoop ik .

Eergisteren even met Harrold Calis gesproken weer een tijdje geleden maar alles ging goed bij hun en dat is goed om te horen het contact is wat minder maar ik volg deze supper combinatie nog steeds op de voet en eigelijk kan je daar ook niet om heen de combinatie Calis draaien al jaren aan de kop mee in de afdeling 7 .Ik blijf het nog steeds jammer vinden dat zij toen weg zijn gegaan Harrol en Gerad veel succes in het nieuwe seizoen en ik zal wat vaker bellen .schrik niet had mijn eerst moeten scheren maar dit is hem dan een stuk degelijkheid uit Duitsland.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.