Het is net of ik vandaag examen moet doen

Het is gewoon niet normaal hoeveel berichtjes ik krijg het lijkt wel of ik examen moet doen vandaag ,maar ik wil jullie toch even allemaal bedanken voor de mooie reacties die ik in de afgelopen weken heb mogen ontvangen van heelveel duivenmelkers uit het land dank en nog eens mijn dank .

Maar ik wil vandaag mijn verhaal even kwijt en vertellen wat er allemaal de laatste jaren speelt in de duivensport dat is waarom ik naar Apeldoorn toe ben gegaan en voor niets anders en wat de uitkomst ook is van dit gesprek ik zal altijd mijn verhaal blijven doen daar kan niemand mijn van weerhouden geen afdeling geen rechter helemaal niemand en daar blijf ik voor staan .

Vrijdag gaan de oude duiven mee en ook de jongenduiven even een drachtje naar Vuren even kijken hoe dat gaat .Gisteren heb ik mijn duiven allemaal op Noordeloos gelost en dat verliep ook goed dus vrijdag de mand in en dan kunnen ze ook nog maandagavond weer worden in gekorft voor Breda als er genoeg deelname voor is maar eerst maar even kijken hoe het weer zich gaat houden voor zaterdag zuidwesten wind 4 met in de loop van de dag weer buien maar ik denk dat de duiven daar geen last van zullen hebben die zijn dan al weer thuis als het goed is .

En ik ben net terug uit Apeldoorn waar ik een gesprek heb gehad met de voorzitters van het n.p.o en van de Afdeling 7 we stelden ons netjes even voor met een box en gingen rustig in de lounge zitten en begonnen daar ons gesprek even , later kregen wij een tafeltje op het terras en dronken daar de koffie en de thee om daarna ons gesprek te vervolgen .Ik begon mijn verhaal met wat mijn allemaal dwars zat en de voorzitters luisterde naar mijn verhaal en begrepen mijn boosheid, toen nam de voorzitter van de afdeling 7 het gesprek over en begon met het verhaal over wat ik had geschreven maar waar hij uiteindelijk boos over was dat is dat ik geschreven had dat de afdeling had gelogen over de informatie over het bericht van het I.W.b. maar wat nu blijkt heb ik daarin niet de juiste informatie gehad en heb ik de afdeling 7 vals beschuldigd en moet dan ook mijn excuses voor aan bieden aan de afdeling 7 en dat doe je dan op deze manier .

De voorzitters waren het wel met mijn eens dat er echt wat moet gaan gebeuren wat betreft de jongenduiven dat was natuurlijk goed om te horen en ik hoop dan ook dat alle afdelingen de koppen eens een keer bij mekaar gaan steken over hoe nu verder .

Wat betreft het gesprek met de voorzitters wil ik zeker de voorzitter van het n.p.o. bedanken wand nu weet ik een beetje hoe de vork in de steel zit en wat is om voorzitter te zijn ik kreeg wel te horen dat ik altijd de voorzitter van afdeling 7 mag bellen als mijn iets dwars zit dank daarvoor .

Maar wat mijn wel van het Hart moet is het volgende in mijn vereniging zijn wat mensen die denken te moeten zeggen als je met Henkvdlinden om gaat pas dan wel op en dat hoorde ik nu ook van een lid van mijn vereniging . Ik begrijp daar niet helemaal wat daar de bedoeling van is .Maar als deze mensen het nodig achten om mijn in een kwaad daglicht te willen zetten is mijn advies aan deze mensen niet doen alstublieft als je iets kwijt wilt zeg het dan maar  gewoon recht in mijn gezicht dat heb ik veel liever en heb ik daar veel meer respect voor dan als je het achter mijn rug doet het is ook niet leuk voor de mensen waar ik vandaag mee aan tafel een gesprek mee heb gehad die denken dat ze met een crimineel aan tafel komen te zitten maar gelukkig hebben ze zelf kunnen zien dat het geschepte beeld van mijn niet helemaal na ons gesprek klopte .

Natuurlijk ik ben geen makkelijke jongen geweest en soms kan ik nog wel eens uit mijn slof schiet maar daar gaat toch meestal wel iets aan vooraf maar daar word dan nooit over gesproken .Ik zal nooit zomaar iemand iets aan doen zonder dat daar een reden voor is nee dat komt bij mijn niet voor .Maar mensen vinden het altijd leuk om mijn naam te noemen en willen daar zeker indruk mee maken ik zou zeggen doe je best maar niet in paniek raken als ik je dan op een dag je daarop aanspreek .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.